De showroom

 

Bij Anthus Decorations ga je op een ontdekkingsreis langs luxueuze stoffen met een verhaal, behang met verrassende patronen en karpetten met een toekomst. De Haagse showroom is een internationale interieurdroom en neemt je mee op reis.

Je stapt binnen in de sfeer van de levendige Belle Époque met hedendaagse invloeden.

De eclectische showroom toont een zee aan kleurige, afwisselende en historische stoffen en behang. De luxe en elegantie vertalen zich ook in moderne labels als Jakob Schlaepfer en Ministry of Happy Walls.

Laat je bij de hand nemen!

Eclectisch en luxueus

Aanvullend toont de showroom opvallende lichtornamenten, uitzonderlijke tapijten en luxueuze kussens. Uniek zijn de meubelen van het internationale merk Wittmann, dat een eeuw aan ervaring combineert met hedendaags ontwerp. Zelfs custom made opdrachten kunnen via dit merk worden gerealiseerd.

Je kunt als klant bij ons terecht voor zowel een kleine opdracht als een volledige projectsamenwerking. 

Anthus Decorations is al decennia gevestigd in het Hofkwartier, om de hoek bij Paleis Noordeinde. De showroom wordt omringd door andere hoogwaardige en ambachtelijke zaken. Anthus Decorations, hét interieurbedrijf dat service en kwaliteit op bijzondere wijze combineert.

Stijlkamers

De eerste etage is volledig gewijd aan behang en stof; hier vind je twee stijlkamers vol passementboeken en de materialen van honderden toonaangevende stoffen- en behanghuizen uit Frankrijk, Italië en Engeland. Zelfs handbeschilderde, lederen panelen. 

Alle collecties bieden een brede keuze aan de kieskeurige consument én ervaren interieurprofessional. 

“Termen als jacquardweefsel, gaufrage, keperbinding, chiffonzijde, toile de Jouy. Merken als Zuber, Luigi Bevilacqua en De Gournay. Dat zegt veel mensen niets en dat hoeft ook niet. Daar hebben ze mij voor. Mijn missie is om de klant het mooiste interieur te bezorgen.”

Met aandacht tot advies

Vakkennis, persoonlijke aandacht, de wens om het beste te realiseren voor de klant en ruim 20 jaar ervaring; dit alles tezamen karakteriseert textiel/ interieurontwerper en docent Marlous Schuerman. Haar voorlaatste project: het rebranden van Anthus.

Nu runt ze de showroom van Anthus Decorations.

Kortom, als je op zoek bent naar een gordijn, karpet, verlichting, meubelen of behang is Anthus Decorations hét adres, inclusief doordacht en prettig advies. Ook biedt ons bedrijf totaalconcepten op het gebied van interieurontwerp.

Anthus Decorations en Marlous werken samen met zorgvuldig geselecteerde architecten, aannemers, stoffeerders, keuken-, badkamer- en lichtontwerpers en het eigen gordijnatelier,